Eerste en derde zondag van de maand

Brunch op zondag

Elke eerste en derde zondag van de maand organiseert Salons van Edel een brunch van 11:30 tot 15:00 met een ontbijtbuffet, een koud en warm buffet en een dessertbuffet. Een must voor wie een lekkere zondag wil.

 

Reserveren
Open op woensdag 15/08

Vier moederdag bij Edel

5

Ontbijt buffet

Brunchen bij Edel is ook ontbijten met veel keuze: English breakfast style met spek en eieren, sausages, gebakken tomaatjes en champignons of petit déjeuner à la française met charcuterie, kaas en croissants en baguettes of ontbijtgranen en verschillende soorten brood en fruit. De chef bakt ook eieren naar wens: spiegelei, roerei, omelet, …
Reserveren
5

Koud buffet

Brunchen bij Edel is ook een uitgebreide keuze aan charcuterie van Slagerij Atelier Millevaches, bereid met vlees van eigen wei. Het koud buffet bevat ook een keur aan kaas en steeds een selectie van vis zoals tartaar van zalm.
Reserveren
5

Vlees

5

Vis

5

Groenten

5

Pasta

5

Warm buffet

Brunchen bij Edel is ook lunchen met veel keuze uit warme gerechten gekozen door de chef: steevast een met vlees van eigen wei, een met vis van de beste kwaliteit, een met een assortiment van seizoensgroenten en een pasta zoals ravioli, lasagna of spaghetti.
Reserveren
5

Dessert buffet

Brunchen bij Edel is ook lekker genieten van zoetigheid van het dessertbuffet: vers bereide sabayon, crème brûlée, chocomousse, fruitsla, gebak, …
Reserveren
5

Fruitsla

5

sabayon met ijs

5

Mousse

5

Petit fours

Pin It on Pinterest