Kerstbrunch bij Edel

Lekker samen vieren

Kerst vieren bij Salons van Edel is lekker samen Kerstmis vieren bij de brunch vanaf 11u00 op dinsdag 25 december. Met een heerlijk ontbijtbuffet, uitgebreide koude en warme buffetten en een desserttafel.

Reserveren

Sylvester bij Edel

Met buffet of diner

Sylvester vieren bij Salons van Edel is 2018 uitzwaaien met lekker eten en drinken en 2019 verwelkomen met dansen en feesten. Kies voor het buffet of voor het diner en vier het nieuwe jaar voluit.

Reserveren

Ontbijten & brunchen

Elke zondag bij Salons van Edel

Kies voor een heerlijke zondag met een ontbijt of brunch bij Salons van Edel.

Reserveren

Zondag bij Salons van Edel

Kies voor uw heerlijke zondag met een ontbijt of brunch bij Salons van Edel

  • Bij Salons van Edel kan je op zondag brunchen van 11u30 tot 15u00 en ook ontbijten van 10u00 tot 12u00.
  • Wij bewaren uw gegevens enkel en alleen om u te kunnen contacteren ivm uw reservatie over Salons van Edel. Op uw eenvoudige verzoek kan u die laten verwijderen door een mail te sturen naar info@salonsvanedel.be
  • Wij willen u graag onze nieuwsbrief sturen en daarom uw gegevens bewaren. Geef aan of u daarmee akkoord bent. U kan sowieso altijd weer uitschrijven als u een nieuwsbrief ontvangt of u kan uw gegevens altijd laten wijzigen of verwijderen op eenvoudige verzoek door een mail te sturen naar info@salonsvanedel.be


1. Uitgebreid ontbijten

Voor de vroege vogels met honger

Gezellig ontbijten

Ontbijten bij Edel is voor vroege vogels met veel honger die de dag willen beginnen met een uitgebreid buffet: English breakfast style met spek en eieren, sausages, gebakken tomaatjes en champignons of petit déjeuner à la française met charcuterie, kaas en croissants en baguettes of ontbijtgranen en verschillende soorten brood en fruit. De chef bakt ook eieren naar wens: spiegelei, roerei, omelet, … Heerlijk

2. Gezellig brunchen

Heerlijk lang aan tafel 2.

Gezellig brunchen

Brunchen bij Edel is beginnen met een ontbijtbuffet op zijn Engels en op zijn Frans en een uitgebreide keuze aan charcuterie van Slagerij Atelier Millevaches, bereid met vlees van eigen wei. Er is ook een keur aan kaas en steeds een selectie van vis zoals tartaar van zalm. Na het ontbijt is er keuze uit een koud en warm buffet met vlees, vis, pasta en groenten. En natuurlijk een tafel vol desserts achteraf: vers bereide sabayon, crème brûlée, chocomousse, fruitsla, gebak, …

5

Vlees

 

5

Pasta

 

5

Vis

 

5

Fruit

 

5

Groenten

 

5

Dessert

 

Pin It on Pinterest