First Class food & kitchen

Lekker eten & drinken

Een feest of event bij Salons van Edel betekent lekker eten uit de eigen keuken. Chef Niels Haubourdin en het personeel van de Salons van Edel hebben ervaring in het koken en serveren voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor 1 tot 1000 gasten. Ze maken al het lekkere uit de keuken en zorgen er voor dat het perfect op tafel komt. Net zoals in de restaurants Lux, Món en Park Steytelinck waar Salons van Edel mee samenwerkt. Het vlees is bovendien van eigen wei en komt van Slagerij Atelier Millevaches.

Bekijk ons aanbodContacteer ons
Met vlees van eigen wei

Ons culinaire netwerk

Salons van Edel maakt deel uit uit van een culinair netwerk in het Antwerpse. Daartoe behoren restaurant MÒN en Lux op ’t Eilandje, en Park Steytelinck in Wilrijk. Al het vlees dat deze restaurants en feestzalen serveren komt van Atelier Slagerij Millevaches in Antwerpen en Schilde (opening zomer 2017). Slagerij Atelier Millevaches staat voor vlees van topkwaliteit en vooral van eigen wei.

Pin It on Pinterest