Ontbijt & Brunch

 

ELKE ZONDAG

Ontbijt & Brunch

Kies voor een heerlijke zondag met een ontbijt of brunch bij Salons van Edel.

 

ELKE FEESTDAG

Feestbrunches

Elke feestdag biedt Salons van Edel een nog luxueuzere brunch aan dan op een gewone zondag: Valentijn, Pasen, Pinksteren, Moederdag, Kerstmis, … Vanaf 11u30 tot 16u00 voor 60 € per persoon.

 

DOE HET CADEAU

ontbijt of brunch

Op zoek naar een lekker en gezellig cadeau?
Geef een ontbijt of brunch weg aan vrienden of familie of doe er een collega, werknemer of zakenrelatie een plezier mee.

maak uw keuze?

Uitgebreid ontbijten

Voor vroege vogels 

Ontbijten bij Edel is voor vroege vogels met veel honger die de dag willen beginnen met een uitgebreid buffet: English breakfast style met spek en eieren, sausages, gebakken tomaatjes en champignons of petit déjeuner à la française met charcuterie van eigen wei, kaas en croissants en baguettes of ontbijtgranen en verschillende soorten brood en  fruit. De chef bakt ook eieren naar wens: spiegelei, roerei, omelet, … en maakt er een echt zondagsontbijt van.

GEZELLIG BRUNCHEN

Heerlijk lang aan tafel

Brunchen bij Edel is beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet en dan kiezen uit charcuterie van Slagerij Atelier Millevaches, bereid met vlees van eigen wei. Er is ook een keur aan kaas en steeds een selectie van vis. Na het ontbijt is er keuze uit een koud en warm buffet met vlees, vis, pasta en groenten. En natuurlijk een tafel vol desserts achteraf: vers bereide sabayon, crème brûlée, chocomousse, fruitsla, …

5

Fruit

 

5

Groenten

 

5

Dessert

 

5

Vlees

 

5

Pasta

 

5

Vis

 

Pin It on Pinterest