Ontbijt & Brunch
ELKE ZONDAG
Ontbijt & Brunch
Kies voor een heerlijke zondag met een ontbijt of brunch bij Salons van Edel.
ELKE FEESTDAG
Feestbrunches
Elke feestdag biedt Salons van Edel een nog luxueuzere brunch aan dan op een gewone zondag: Valentijn, Pasen, Pinksteren, Moederdag, Kerstmis, … Vanaf 11u30 tot 16u00 voor 60 € per persoon.
DOE HET CADEAU
ontbijt of brunch
Op zoek naar een lekker en gezellig cadeau?
Geef een ontbijt of brunch weg aan vrienden of familie of doe er een collega, werknemer of zakenrelatie een plezier mee.
maak uw keuze?
Uitgebreid ontbijten
Voor vroege vogelsÂ
Ontbijten bij Edel is voor vroege vogels met veel honger die de dag willen beginnen met een uitgebreid buffet: English breakfast style met spek en eieren, sausages, gebakken tomaatjes en champignons of petit déjeuner à la française met charcuterie van eigen wei, kaas en croissants en baguettes of ontbijtgranen en verschillende soorten brood en  fruit. De chef bakt ook eieren naar wens: spiegelei, roerei, omelet, … en maakt er een echt zondagsontbijt van.
GEZELLIG BRUNCHEN
Heerlijk lang aan tafel
Brunchen bij Edel is beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet en dan kiezen uit charcuterie van Slagerij Atelier Millevaches, bereid met vlees van eigen wei. Er is ook een keur aan kaas en steeds een selectie van vis. Na het ontbijt is er keuze uit een koud en warm buffet met vlees, vis, pasta en groenten. En natuurlijk een tafel vol desserts achteraf: vers bereide sabayon, crème brûlée, chocomousse, fruitsla, …
Ontbijt
prijs per persoonEnglish breakfast style met spek en eieren, sausages, gebakken tomaatjes en champignons
Petit déjeuner à la française met charcuterie, kaas en croissants en baguettes of ontbijtgranen
Verschillende soorten brood en fruit.
De chef bakt ook eieren naar wens: spiegelei, roerei, omelet, …
Brunch
prijs per persoonOntbijtbuffet op zijn Engels en op zijn Frans en een uitgebreide keuze aan charcuterie, bereid met vlees van eigen wei.
Een keur aan kaas en steeds een selectie van vis zoals tartaar van zalm.
Koud en warm buffet met vlees, vis, pasta en groenten.
En natuurlijk een tafel vol desserts achteraf: vers bereide sabayon, crème brûlée, chocomousse, fruitsla, gebak, …