BRUNCH OF ONTBIJT

Kies voor een heerlijke zondag met een brunch of ontbijt bij Salons van Edel: lekker, gezellig en ook gewoon zalig. Op feestelijke dagen (of ze nu op een zondag vallen of niet) zoals Valentijn, Pasen, moederdag, Kerstmis… zijn er feestbrunches.

Reservaties 24u voor aanvang zijn enkel telefonisch mogelijk

CADEAUBON

Op zoek naar een lekker cadeau? Geef een brunch of ontbijt weg aan vrienden of familie of doe collega’s, werknemers of zakenrelaties er een plezier mee. Altijd lekker, altijd genieten, altijd zalig.

Lekker brunchen of ontbijten?

Reservaties 24u voor aanvang zijn enkel telefonisch mogelijk

GEZELLIG BRUNCHEN

Heerlijk lang aan tafel

Brunchen bij Edel is beginnen met een ontbijtbuffet op zijn Engels en op zijn Frans en een uitgebreide keuze aan charcuterie van Slagerij Atelier Millevaches, bereid met vlees van eigen wei. Er is ook een keur aan kaas en steeds een selectie van vis. Na het ontbijt is er keuze uit een koud en warm buffet met vlees, vis, pasta en groenten. En natuurlijk een tafel vol desserts achteraf: crème brûlée, chocomousse, fruitsla, …

Uitgebreid ontbijten

Voor vroege vogels 

Ontbijten bij Edel is voor vroege vogels met veel honger die de dag willen beginnen met een uitgebreid buffet: English breakfast style met spek en eieren, sausages, gebakken tomaatjes en champignons of petit déjeuner à la française met charcuterie van eigen wei, kaas en croissants en baguettes of ontbijtgranen en verschillende soorten brood en  fruit. De chef bakt ook eieren naar wens en maakt er zo een echt zondagsontbijt van.

5

Fruit

5

Groenten

5

Dessert

5

Vlees

5

Pasta

5

Vis

Pin It on Pinterest